Sunday, 21 December 2008

MY SWEET BABY ^_^

hmmm i feel pretty bored.. can some1 cheer me up?? and today, i really have no idea what topic should i post.. n i keep thinkin.. erm ah ha!!!i wanna talk bout BABY!!.. can can?? ^_^

damn i really love baby.. owh gosh..so sweet!! *cubit2 smpai lebam* ^^ sometimes aku rase mcm nak blk ke zaman kanak2.. there's no problem at all.. mybe klu ade rezeki, i'll have my own sweet cutey baby.. hik2 ^^ insyaallah.. waa berangan lak.. but it's good sometimes.. kite kena berangan dl apa2 hal pon kan.. =)
waktu aku g genting, ada sorang baby nie pkai costum camni.. sweet sgt.. kitorang rasa nak amek dak tu bawak blk ^^





one day, im gonna be a mother (insyaallah) ^^ aku doa supaya Allah bg aku pnjam anak2 yg soleh&solehah, yg akan sentiasa mdoakan aku x kira kat mana diorang ada dan jadi yang terbaek..amin!


p/s: nape post aku nie cam syahdu plak ea?hahaha.. ah ape2 la..
www.tips-fb.com

6 comments:

tiera said...

smoga arxar dpt anak yg soleh n solehah..
amin...
doakan kite gak..=)

arxar said...

hik2..
nta pape lak tibe ckp sal anak an.. huhu..
erm arxar doakn tiera gak.. smoge kite dpt anak yg chumil2 n cute! ^_^

Anonymous said...

those babies are cute :)

arxar said...

yep sgt2 aite ^^

loe said...

hey babe..
kiut ek baby2 tue...
geram plak..
hik2...

arxar said...

ak pon geram gak.. eee... *cubit2* hehehehek