Wednesday, 4 May 2011

my birthday: jom kita makan macaroon free!


assalamualaikum

okay aku tipu je. kesian korang kena tipu ngan tajuk entry aku kan. tajuk entry haruslah gebang2 sikit baru orang nak baca hahaha. 23 April lepas birthday aku. aku dah 21 kot! alololo muda lagi ni. boleh berparti huha sana sini lagi ni *mode jadi senyap secara tiba2 bila teringat makin lama, dosa pun makin banyak T_T * okay, thanks la korang2 semua yang wish birthday aku tu. aku terharu kot orang ingat birthday aku. rasa nak mengangis. padahal notification birthday keluar kat home FB korang kan kan? hihihi. anyway, yang sebenarnya, masa hari birthday aku tu, aku dok rumah je. tak pegi mana2. sedih tak?? yela aku kan dok jauh di perantauan. member pun jauh merata tempat. so aku sambut birthday depan tv jela hihihi.

skang aku dah start cuti. masa untuk bergembira bersama temen, pacar dah keluarga :D jadi siapa yang nak bawak aku keluar tu, dah boleh lah buat appoinment dari skang ye. kaunter bukak sampai bulan 7 ni hahaha. la jom la layan gamba2 yang boleh buat korang turut berangan sama macam aku :D

bestnya kalau rumah aku penuh ngan cupcakes, coklat, gula-gula camni. okay diabetes. bye!

Photobucket
macaroon macaroon. i want it moree!

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket
my favourite!!

Photobucket

Photobucket

Photobucket
alololo baby omey omey. come to me come to me :)

adakah ini sangat obvious keobsesan aku terhadap pink? since i love pink and vintage so much, so i would like to share it with you :)


till then,
salam.

www.tips-fb.com

7 comments:

fiq. said...

yeay! semua comel2 owhhh..
tak pnh rasa macaron taw..

arxar said...

u should try one dear. mmg best tau :)

Nabila 179 said...

happy belated birthdayy sis!! :)

bella dela rosa said...

comelnyeeeeeeeeeeeee yanggg.;))

arxar said...

nabila 179: thanks a lot my dear <3

bella: heheh kan yang kan? yang! lamee la tak jumpe!

y u y u Z u l a i k h a said...

grrrrrr! nape buat yuyu jeles ni! nak gak semua tu!! comel nyaaaaaa!!!

arxar said...

hehehe yuyu!!! comel kan? tu la kite pun geram jugak tau yang :)