Friday, 8 February 2013

Akel Cotton Shawl

Assalamualaikum

Harini saya cuti jadi tangan tiba rasa gatal nak update blog. Kalau tak, haram apa pun takda. Dari pemerhatian saya berkawan dengan macam-macam orang, saya dapati dah makin ramai sahabat yang bertudung, sekarang melabuhkan tudung diorang. Korang paham tak ayat saya ni? It means, dah ramai yang pakai tudung dan melabuhkan tudungnya sehingga cover bahagian dada. Saya juga one of them yang inginkan redha Allah. Alhamdulillah. Allah kan suka kita berubah ke arah kebaikan. Keep it up girls.

Sekarang pun banyak online shop yang jual tudung-tudung ni jual shawl dan tudung dengan saiz yang lebih lebar. So sekarang saya nak kenalkan kat korang satu shawl baru dari ZaraNaira iaitu Akel Cotton Shawl. Akel shawl ni imported dari Turki and material cotton dia pun best tak tebal. Sesuai la untuk cuaca yang panas kat Malaysia ni kan. Yang paling best, dia lebar so bolehlah pakai labuh sikit.





Kalau korang nak tau detail pasal Akel Shawl ni, korang boleh la singgah dan lawat Facebook ZaraNaira kat link bawah ni yo. Ada banyak warna dan design *mata blink blink* 




www.tips-fb.com

25 comments:

eid mazni said...

cantik...tapi xbiasa pakai shawl...dari dulu sampai sekarang reti pakai tudung bawal je..hehe..:)

ArxarNadhirah said...

try la sayang :) mana atau awak lagi manis pakai shawl :)

syahirah ghani said...

alahai. terbentuk cantik je muka kak azar :))

ArxarNadhirah said...

Ya Allah subhanallah. segala puji bagi Allah. Thanks dik. syahirah pun cantik syg. suke akak tgk muka awak yg comel tu :)

hazie said...

hm banyak kali saya sebut lawo.
teringin nak beli, mmg lebar eh?
yg tribal tu jarang ke?

eid mazni said...

hehe...segan la dear...pp bambam...dahi spotlight...kiki...hanya tudung bawal je yang mampu cover semua itu...kikiki

archer said...

Cantiknye Arxar salam kenal :)

nur fatin farahain said...

x reti sgt nk pkai selendang..nk try n de selendang tp mcm sush je nk lilit tu..hu3.. :)
da follow akak..
akak,tgk blog sye ni ea..www.brokenemerald.blogspot.com :)

Afika Syafrizon said...

hye ,done follow your blog ,cantiknyaaa kakak :) adore you .Nanti follow balik tau . hhe

Cik Zaitul said...

cun jugak design nih..
sat sat nak terjah..
ehehhe..

Alia Az said...

oke ! cute ! hehe

birthday party said...

nice post :D salam kenal yaaaa

вʋввℓɛ ρσρƨ said...

menarik.. senang nak jadi kan. nak cuci mata dlu la ;)

Mak Wardah said...

Salam kenal...u r pretty little princess

Phat said...

mmg byk butik online terutama shawl my wife pun dah terjebak ni hehe

SyamimiNazifa said...

cantik ;)

Adz Roy said...

assalamualaikum...haiii semua nya..

Anonymous said...

kak saye ade something nk bgitahu akak ni.. ade org gune gmbar akak, n ngaku sebagai nasuha alia..
tkn ni >>http://www.marshable.net/cynta/

Zurieka said...

Ika nak kongsi product penjagaan kulit..Jom lawat website ika di
www.zurieka.com

Anonymous said...

best la tgok shawl ni

Teena Tna said...

Okay..shawl nie sume lawa2!!

HANI said...

Salam, tumpang tanya, siapa supplier shawl2 ni ya?

https://www.facebook.com/hani.h.halim

fatimatuzzahra said...

Wah cantik2 la shawlnye.da boring pakai bunge2 kan.."model"nye pun sgt cute hihi.murah tak?nak window shop japla.


Pengedar Shaklee Malaysia Brunei

fatimatuzzahra said...

Santik sgt shawl2 nye memang susah nk cari corak2 abstract gini.nak browse gakla


Pengedar Shaklee Malaysia Brunei

faeyz killer said...

Ciptaan Allah cantik2 blake :)