Thursday, 7 May 2009

exam yang tak abes2..

hai..bile la nak abes exam nie..lm plak ak rase exam nie..padahal sbnrnye esok nak abes da..hehehe..cepat la esok..tak sabar da nie..sori for late update..sgt busy la ok..sumpah tak tipu..tp skang mcm da nak free..hooray!!!ak rase mcm byk bende yg slalu ak buat and ak , tp ak tade mase nak wat skang..cthnye mcm posing2 tgkp gmba then upload kat fs/ms, update blog, g shopping, tgk tv, jumpe org2 yg ak sayang on9 smpai mata bengkak n byk lg la..hehehe..next week, ak pndh umah..and dat house ade wireless..jd mule la ak bkecimpung kembali dlm area inie..hehe..erm actually byk bende ak nak cite kat sini..pasal birthday suprise ak, aku demam trok, life ak and mcm2 lg..jd korg tggu la ea post2 dr ak nnt..


www.tips-fb.com

No comments: