Saturday, 11 May 2013

Sudah 23 tahun pada 2013

Assalamualaikum

23 April lepas genap umur den 23. Tarikh cantik umur pun haruslah cantik. Dah masuk bulan 5 baru kau nak duk gebang cerita pasal birthday kau kan aza foine foine. Untuk pengetahuan korang, blog ni memang lambat sikit. Kalau cerita kat Astro tu dah tayang 6 kali, saya baru nak cerita.

Seminggu sebelum birthday, mesti kepala korang semua dah sibuk fikir siapa orang first wish birthday, dapat hadiah apa berapa banyak. Ye saya pun sama je sama. Nama pun manusia kan memang suka hadiah-hadiah ni. Benda free siapa tak suka kan?

 Bersama kawan-kawan yang baik hati . Si bella ni nak sangat makan makanan korea masa ni. Habis pusing 1 KLCC cari. Give up cari last last makan kat food court je sonang. Sha yang baik hati buat surprise beli kek untuk weolss. Bella yang baik hati bagi hadiah brooch bunga ngan tudung. Balik terus try fefeeling princess. Motip sangat.

Terasa macam kecik lagi bila family bawa keluar makan sebab nak celebrate birthday kau yang dah tua ni. Siap dapat hadiah anyonyonyo. Disebabkan anak sorang ni suka lace english flower comel-comel bagai, maka ibu siap hias kotak tu dengan lace ribbon ngan bunga. Tehee ibu sangat comel. Thanks ibu thanks ayah. Terharu *kesat air mata*

Jangan tanya kenapa den nampak lagi tua dari dak akak. Tacing iolss okay. Masa dak akak (merujuk pada Fatin Liyana) cuti aritu, dia banyak berjalan g Hong Kong, Pulau Perhentian, Penang. Apa yang comelnya pasal dak akak ni, tiap kali dia g memana tak pernah lupa beli souvenir. Omeynya dak akak maceh kak :) Kek adalah hadiah dari shaliny (kawan baik farmasi) . Thanks shaliny :)

Ada orang bawa makan. Salah satu cara untuk celebrate birthday and bagi hati happy adalah dengan makan! Pastu sedih sebab berat naik melampau lampau. Pastu tacing taknak keluar rumah hahaha.

Dan dapat ini ! :)

Umur dah makin meningkat jadi makin banyak tanggungjawab nak dipikul. Overnye cakap macam lah dah kahwin beranak pinak. Orang yang dah beranak 4 pun steady je kau nak over lak kan. Alhamdulillah syukur sangat sebab dikurniakan dan ditemukan dengan mereka yang baik. Thanks pada kengkawan lain yang bagi hadiah and pada mereka yang rajin memenuhkan traffic facebook untuk wish birthday iols. Saya ni bukan sorang yang aktif kat facebook. Jadi facebook saya adalah sangat membosankan. So bila tiba notification tu sampai beratus-ratus sebab orang wish birthday, hati dah melonjak kegembiraan seperti di hari raya sangat dah. Thanks semua Alhamdulillah :)



www.tips-fb.com

29 comments:

HaFizaH aYu said...

Hapy belated bufday yer

boni kacak said...

wah.. bahagianya... bestnya... saya dah lama tak sambut birthday..

ArxarNadhirah said...

alhamdu.lillah thank you hafizah thank you boni kacak :)

AmirahSM said...

happy birthday dear pretty azxar.. =)

ArxarNadhirah said...

heee maceh dear :)

Fana | Aqim said...

happy birthday azar.. :)

Putera Amer said...

hb to u..all the best in ur life..be a good ppl..ameen

hasyimahshe said...

selamat hari lahir....semoga panjang umur...

Mencari ketenangan said...

selamat hari lahir yang ke 23..semoga menjadi matang

ArxarNadhirah said...

fana : thanks a lot fana sebab wish :)

putera amer : Amin thanks.

hasyimah : amin thanks a lot dear sister :)

mencari ketenangan : tenang nya baca nama ni :) alhamdulillah amin thanks :)

Cc Dhira said...

Alhamdulillah, tahniah. Bertuah dapat sambut Hari Lahir. Dengan keluarga pulak tu. Sangat jeles ok.

Blog Cik Comel

Faiz Marjan ' Hazard said...

assalam'kum , kak arxar , happy belated bufday , sbnarnya haritu dah tahu ( sebab abg madir mention kat my sisters about your bufday tht day ) cuma xthu nak wish kat mne , sbb fb akak pun dah pnuh org add, org add pun xboleh~ nk msj xboleh, ingat nak tnya pasal setting blog skit ,alang2 sbb akk dah buat post ni , boleh komen kat sini , btw my sisters send their regards too and wish for ur birthdays kak arxar :) okay . hve a great life . be happy . as-salam .

alfie dilaney said...

HB... :)
From: Alfie & Mira rock ..

Purnama Malam said...

Kepada semua Nuffnanger, jom like page Nuffnanger Malaysia untuk tingkat earnings kita semua

Nuffnanger Malaysia

Realiti dan Fiksyen



Purnama Malam said...

Kepada semua Nuffnanger, jom like page Nuffnanger Malaysia untuk tingkat earnings kita semua

Nuffnanger Malaysia

Realiti dan Fiksyen



larisi.com said...

Interesting!

AbdullahUmar said...

nice

Anonymous said...

Happy Birthday kak arxar..

Ana merya said...

Bisa ngerayain ulang tahun bareng orang orang yang di sayang pasti menyenangkan kan?..
Ah jadi iri..... ^_^

Nanung Nur Zula said...

SELAMAT HARI LAHIR MOGA DIBERI ESOK YANG LUAR BIASA

zeera lily said...

happy belated birthday.. cepat update entry lg.. hee

http://belogzeera.blogspot.com/

Gossip Masta Resource said...

Happy belated birthday ya :)

-Info terkini mengenai KL gangster 2 disini

http://gossipmasta.blogspot.com/2013/09/kl-gangster-2-leak.html

Nisak Mazlan said...

:)

Amira Idayu said...

Comel :3

Dadan Sujana said...

Aneka kue yang menarik, bagus!, terimakasih

Qwen Redha F said...

comelnye adik ni...suka akak tgk :)

akak new blogger. blogwalking ke sini..

mariam aziz said...

Seronoknya ramai orang sayang kam..kalau rajin lawat la blog akak
www.ummiairin.blogspot.com

nazri hatsof said...

Makanan penyebab sembelit....

http://nazribcm2012.sharethisstory.net/my-852398-5946

popcorn said...

Saya baru 23 tahun tahun ni :D