Sunday, 31 January 2010

aku rase macham sgt gay

actually tajuk entry aku tade kena mengena pon dengan ape yg aku nak ckp. penat aku pikir ape yang patot aku letak sebagai tajuk entry. sekali ni yang muncul. ok la tu mak.

aku ingat lagi first time aku tengok hamster( aku tataw la bile masa yang sebenarnye first time aku tengok hamster), gila teruja. geram tapi takot nak pegang. takot kang kena gigit la ape la. padahal benda tu kecik je kot. sumpah gedik kan haha. Hari tu mase g sunway pyramid, adik aku telah membeli se'couple' hamster. giler kiut miut macam aku. ok jom gelak.

awal2 ag adik aku da bg nama cici tok 1 hamster die. and cuba korg teka ape nama hamster 1 ag tu? nama dia KUNG KUNG hahaha lawak ta? lawak ta? actually aku yg bg nama tu. sebab nama die klaka sangat. paan la bg idea mule2 ni. sbb kitorang tebgok2 makanan anjing, pastu terkeluar nama kung kung. tapi cuba korang panggil kung kung byk kali. mesti ade aura comel an? haha

cici: "alamak ade musuh tengah usha kite"
kung kung : "jom kite lari yunk!!"

kung kung: "aduh, sampai bila I nak kena lari cmni?"

cici: "ish U nie, biar I take over plak la"

cici: "jom kita cari tempat perlindungan kat atas ni. adoi tade plak"

cici & kung kung: "jom kita tdo jela.penat plak"
www.tips-fb.com

4 comments:

Fatin Liyana said...

alolo comelnye cici ngan kung kung!

LARA said...

aku pernah bela hamster sampai x teringat brpe belas ekor. dan beratus kali jgk aku menangis setiap kali dorang tinggalkan aku..
*sgt emo to the max.

arxar said...

kak atin: tp name kung kung to mcm nta pape kan kak hehe

ifni: really? diorg mati ke wei??

momochan said...

hamster sgt cepat membiak HAHAH seriously sgt xterkawal ohhh :P