Thursday, 7 January 2010

opocot aku terkejut.

iyah!!! tersangat la lame aku tak update blog.since last month merangkap last year. lappy aku problem sikit.malas nak g anta format. ade sape2 nak tlg format kan? 2 hari lepas ade guruh dan kilat dan petir yg sgt kuat smpai aku yg nga best2 bersantai tgk cinta balqis nie ley terkejut & terus melatah hehe. housemate aku yg nga bergembira main badminton cepat2 lari masuk rumah huhu. sampai kan modem wireless ley rosak sbb kene sambar petir. tu yg aku sedih tu. esok org telekom dtg ganti modem yg baru. yeay!

sape nak taw, esok aku blk semban wey! hehe. baru seminggu kat ipoh dah balik. sengal kan. aku rindu rumah la. nak balik nak balik! mujur 1st week klas mcm lepak gile sbb tak masuk lab lg.next week maybe bz balik. so far ok la. redah je.

lately, aku jarang on facebook. so aku agak ketinggalan cerita2 kawan2 aku. farmville, cafe world aku. owh tidak! aku mengalami emotional breakdown sikit. tape aku kuat kan. harap2 la. ok la jumpe lg. dah rase mls nak update


toodles~
www.tips-fb.com