Thursday, 13 May 2010

meet my fatin liyana and najahtul iylia.

assalamualaikum sume.

dah bangun? dah mandi? dah makan? dah gosok gigi? dah ganti puase? dah karok? kalau belum, jum join kitorang karok sampai penat. kami yg terdiri daripada siti azar nadhirah iaitu diri sendiri, fatin liyana dan juga najahtul iylia telah berkumpul memeriahkan JJ seremban 2. lokasi petama : mcd. ofkosh la kan sebab perut perlu diisi dulu baru la boleh karok dengan sepenuh jiwa raga. kitorang dah buat macam rumah sendiri la mcd tu. beli nye ciput. lepak nye berejam. biase la bile semua nya gila camera, jelingan2 orang2 keliling pun diabaikan hehe. agak2 pekerja2 mcd tu dah macam nak baling lontar peluru kat kitorang, kitorang pon gerak la pegi green box. lupe plak mase kat mcd tu kitorang jumpe alip and his gf. memang sporting gile la awek die :) hooyeaahhh! memang excited sampai kak iya terus mara ke hadapan and die terlupe la ade manusia lain nga beratur gak tunggu turn. hehe. memang syok! karok la korang 3 jam non stop. plan konon nak karok jap and off ke PD. tp kalau karok da sampai kul 6 ptg. memang tengok matahari terbenam kat JJ jela hehe. neway, diorang sememangnya sporting gila and enjoy gila. mujur aku pun tak jadi gila. pasni kita plan g tempat lain pulak :)korang perasan tak muka aku dah macam mak kepada diorang? haha. suara diorang memang diva ok! sorang nyaring macam jaclin victor. sorang ag cute sangat macam lenka. so kesimpulannya, aku dah macam jumpa artis. yeay! more pictures in facebook :)
www.tips-fb.com

8 comments:

Anonymous said...

azreen said:

azar,, cm knal je tmpt2 ni? haha. walawei,, best gle tmpt karok tu. bratus kli g jj s2, x penah pun ak g karok kt situ. cm best je. nt nk try lah :))

arxar said...

hahaha g la try nnt. best mmg best. jgn lupe bwk ID card. ade dskaun :)

PermaisuriMON~ said...

huargh! sangat happy membace blog awk adik! haa happy! thanks syg!

Anonymous said...

suka la tengok awak... dah ada pakwe lum? nak berkenalan leh tak?

from: Mr.Syukri. http://www.prubsntakafulbhd.blogspot.com/

Fatin Liyana said...

aza the goddivas sgt comel!
wey tlg la jeles aku dpt kua ngan die haha
<3 <3

arxar said...

kak iya: waiseyh! ade orang suke la yeay!!hehehe.. jum jum kite kua lagi smpai pokai hehe. adoi teringat la akak sinetron kat watson smlm hehe

arxar said...

OMG kak atin the super-gorgeous-ever!
suare mmg cute gile mcm lenka. lenka ley gulung tikar la cmnie hehe.. adoi rindu suda sama gadis2 semban yg jelitawan nie <3<3

LittleGurl said...

best kan dapat hangout ngan mmbr2 yg satu kepala!!!!!!!wish you guys all the best!!