Friday, 7 May 2010

skang entry untuk award plak ye kawan-kawan :)

Lepas penat jage lambu tak bertamadun tu, ade plak orang bagi award kan. tak ke bahagia perasaan tu? beshnya~
this is my second award since aku buat blog nie. oke thanks to miss xarielle (eyh betul ke aku eja ni)
ku terase blog aku cantik plak sebab award for beautiful blogger??

1. Buat entry tentang award yg cantik ini
2. Copy badge 'Beautiful Blogger Award' ini
3. Ucapan terima kasih dan letak link pemberi award pada entry tersebut
4. Senaraikan 15 blogger sebagai penerima award

nak korang amek la award yang tak seberape ni dari aku. ikhlas taw?

1. sys fatin liyana
2. sys rathiqah
3. sys nurul
4. sys ira
5. myn syamin
6. enie
7. misseen
8. siti aisyah
9. kery fm
10. lily fadzleen
11. azreen
12. farahz
13. mirauttika
14. aini hayati
15. irine

oke sekian dulu untuk hari ni. salam berita.
www.tips-fb.com

4 comments:

Aini Glowry Up said...

Thank you dear =)

arxar said...

my pleasure sweety :)

enie anwar said...

thnxx syggg~

arxar said...

wee same2 :) post cepat2!