Thursday, 9 June 2011

jom kita semua vote Radiusite dalam Digi Wwwow Awards!

assalamualaikum


aku rasa tak payah kenal kan lagi la Radiusite ni. mesti semua dah kenal especially perempuan. tapi kalau siapa yang tak kenal lagi, Radiusite ni ialah salah satu online shop yang famous kat malaysia ni. haa korang jangan tak tau :) kalau korang terjah web Radiusite ni, ada macam-macam jenis shawl & tudung yang serius lawa-lawa & exclusive korang boleh beli. baju kurung, kaftan & jubah yang cantik-cantik pun ada. konfem rambang mata punye. nak-nak kalau nak dekat raya. uish jangan harap la korang dapat beli kalau korang lambat je order. baru je update, masing-masing dah beratur dah nak order okay. so kalau korang nak dapatkan koleksi tudung & shawl yang cantik, boleh la lawat Radiusite :)

and korang semua mesti tau pasal Digi Wwwow Awards kan. kalau korang tengok tv, Lisa Surihani & adik comel Mia Sara kita tu pun ada iklan commercial diorang untuk suruh orang undi. Radiusite pun one of the nominees untuk kategori "Online Shop Of The Year". owner Radiusite ni nama dia aku panggil kak Ika je. dia sangat la baik orang nya. dala comel. kalau korang semua vote Radiusite, mesti dia terharu & berterima kasih sangat kat korang semua :) so apa lagi. jom kita semua vote Radiusite.


langkah-langkah untuk vote Radiusite:

1) klik kat link ni ye : Radiusite in Digi Wwwow Awards
2) scroll ke bawah & click "please login/register with facebook to vote" and click "allow access" for the first time
3) after that, scroll ke bawah lagi and key in "captcha code" and terus click green "vote" button.


haa vote hari-hari ye sebab undian dikira setiap hari :) senang kan? so apa tunggu lagi. jom kita sama-sama vote Radiusite untuk "Online Shop Of The Year" . owh ye sekarang Radiusite dah update shawl baru. serious lawa gila. ni antara nya. jom serbu cepat :)

Shawl Zaraa design daun yang sangat femes!
Shawl Adnii yang sangat cute! :)
(i have Adnii shawl too. kak ika bagi. huu thanks so much kakak *terharu T_T* )

so jom kita shopping kat Radiusite & vote Radiusite dalam Digi Wwwow Awards. mudah-mudahan rezeki kita semua dimurahkan lagi oleh Allah. insyaallah. thanks semua :)


salam.
www.tips-fb.com

7 comments:

BLADE EDGE said...

Assalamualaikum...


saya just blogwalking kat sini. baru tahu pasal blog ni..

anyway kalau ada masa, silalah berkunjung ke blog saya.

happy blogging :-)


regards,
BLADE EDGE

mas saari said...

singgah dari blog ayeem...
nice blog dan terus follow!

Ieka Luvika said...

yeay! kite dah vote kak ika cumel ni :)

Dea said...

shawl radiusite memang cantek2...:)

budakecikpunye said...

jom ramai vote akk comel2 ini ^^

ArxarNadhirah said...

blade edge: salam. hai blade edge. thanks for ur visit here. yah will visit your later :)


mas saari: hai sweety. thanks a lot :)

ArxarNadhirah said...

ieka luvika: thanks sweety. haa vote tiap-tiap hari tau :)


dea: yup sweety can't deny. shopping la kat radiusite tau :)


budakecikpunye: alololo comey nye name die :) jom kite semua vote radiustite :)