Wednesday, 4 May 2011

Comelicious : Cupcakes cantik-cantik yang boleh buat korang pengsan :)

assalamualaikum

oleh kerana skang aku tengah sem break, maka aku sangat rajin update blog. sejak cuti ni, aku rasa macam banyak je idea nak menaip. kalau tak, haram.

aku nak share ngan korang 1 blog cupcakes yang comel-gile-sampai-aku-terasa-nak-belajar-buat-cupcakes-and-makan-sorang-sorang-sampai-puas :)

and it's CoMeLiCiOuS !
serius memang comel da sesuai sangat dah nama blog ni dengan cupcakes2 yang ada. bukan takat cupcakes. cakes pun ada. design dia sangat la comel nye sampai aku sendiri rase sayang nak makan tau. rasa nak simpan je. tapi apa kan daya, terpaksa jugak la makan hehe. nama owner blog ni kak suzana. dia memang friendly and baik sangat okay. and cupcakes dia memang sedap sangat! memang tak rugi kalau korang try. akak ni stay kat area damansara. macam aritu aku jumpa dia kat area ikea je. senang. harga pun berpatutan. Comelicious terima tempahan untuk semua occasion. birthday, wedding, engagement, anniversary, party and semua la. jom kita tengok antara cupcakes hasil sentuhan kak su dari Comelicious ni :)


comel kan?? kalau korang nak order, kat blog comelicious ni ada tunjuk cara nak contact kak su. and make sure korang buat tempahan 2 minggu sebelum tarikh yg korang nak ye. takut akak ni dah terima tempahan dari orang lain. harap pertanyaan korang pasal cupcakes ni terjawab and korang semua puas hati ye. thanks :)

www.tips-fb.com

46 comments:

SYAFIQAHSALEH said...

sngt sweet dan nampak sedap..alala, nak try order gakla nanti :)

arxar said...

memang sedap pun yang. u should try. u'll never regret it. sampai sayang tau nak makan huhuhu..

hani syamsul said...

ehem ! nampak sedap gila lah seyh !
meleleh air liur nih :D

arxar said...

yup mmg sedap tau. tak puas mkn hehe..
try la order nnt dear :)

azalia hjsalleh said...

chanteknyaaaaaaa
ase x mau mkn jeeeeee

arxar said...

serius yang mmg rase mcm xnak makn je tau. jadi sayang rase nak makan hehehe..

aLieF si Muncung ManiS said...

fikirkan adik fatin liyana atau hanis zalikha tadi..btw,,u cantik...can i say something??

Hye!!!! salam kenal..:P

www.aliefcmoi.blogspot.com

bella dela rosa said...

kawan i tempah kat sini jugak yang tuk besday i,napeee tak amek gamba kek i haaa.camera jugakk

Fatin Aqilah Zulkefli said...

kak arxar ! macam yang kak order ni price die brape ? die hantar macam mane eh ??

LittleGurl said...

sweet gile..tang dslr tu...cool >.<

Suzana said...

arxar dear....TQ so much!! terharu akak bace.kihkihkih.....lebiu..muah muah ;)

arxar said...

alief : hahaha i wish la kan hehe. tp fatin liyana da macam kakak kite sendiri :)

bella: bella!! aah la kite lupe. kite pna tengok awak nye cake camera tu ! :)

Caien said...

nak tempah...! nak tempah..! gila best!! >.<

arxar said...

fatin aqilah : die kat damansara yang. harga depends kat deco. try la contact akk tu :)


littlegurl : kan kan? :)

arxar said...

kak suzana : akak! this is for u! ramai yg tanye pasal blog akk :)


caien: tempah la yang! try try. sedap tau :)

Eel said...

macam syg je nak makan~~~

ahmad endo said...

alamak...serius best n rupa cam yummy je...hehehe

arxar said...

eel: mmg sayang pun kalau nak di ikitkan hati ni. tapi takkan nak simpan sampai basi plak kan. terpakse la jgk makan hehehe


ahmad endo: mmg best pun!

syamimi fatin said...

comelnyaaaaaa!!!

err, birthday en paan tu 2 jan ke? oh, sama dgn my bf haha n mine pun dec mcm u ^_^

WANIFIERDANI said...

seriously !! comell !! ;)

sgt suka yg dslr dgn iphone tu...

HIHI

arxar said...

syamimi: actually yg dec tu birthday encik paan yang. yg january tu anniversary. kitorg coombine kan hehehe


wanifierdani: kan kan? aza pun suke tau hehehe

♥.::cintabunga™blogspot::.♥ said...

MMG CNTIK! ;)

dearrr, jom singgah blog cik bunga ^^

arxar said...

cik bunga!! kite singgah blog awak skang! :)

♥.::cintabunga™blogspot::.♥ said...

hehehe...tenkiyu so much dear! ;) appreciated that, laju bebeno.. huhu...

if interested pasl nie just pm cik bunga okeh ;)

Pre Order Inai Terbaekkk! :)

arxar said...

okay lalink. nnt kite rase nak pakai nai, kite cari cik bunga ye :)

nabila azmi said...

nice yummy entry!!..like..hehhe...follow your blog=)
do drop by okie=)

http://nabilaazmi.blogspot.com

♥.::cintabunga™blogspot::.♥ said...

owrait dear! hug kamo si cntik manis :) heheh...


Mintak diri dulu...isk²...

arxar said...

nabila : mmg sgt yummy dear. heee thanks ye :) okay will do :)

cik bunga: awww~ :) huggg kamu balik :)

Fatin Aqilah Zulkefli said...

Hee, Dah tempah dah pon ! :) Mekaseh eh bagi informasi nii. memang tengah ngidam cupcake ni :D hehe

arxar said...

waaa da tempah? nak cikit :)
nnt upload gamba k :)

d_LA said...

cantik gilosss !syg nk mkn kalo camni..hehe

Ashraf said...

cupcakes comel!
btw, dah follow anda=)

http://mynameismyname-ashraf.blogspot.com/

CikHaniBhulat said...

cantik =) tp cm syg jew nak mkn kalo cntik sgt =)

FizaFizz said...

wahhh..cute nya kek2 dia! nmpak sedap lahhh! heee..:)

My MiRa said...

wah nak jugak.... :(...heheh hye dear.....kamu snagat cantik ok.....mira ter[egun tengok si budak comel nih..nice to know you

gigiAriEma said...

wahhhhhhhhhhh....telan air liur nih tgk cupcake suma tuh.. nyummmm3!!
nak gak...huhuhu

qlah said...

cumil nyee...
suke2.. hehe ;)

Manja (let it be my sweet name) said...

terliur Manja tgk cupcake tu


Part time job berbaloi ke tidak?

nelly said...

comelnya !

atiqah radzuan said...

heeee~ sgt cumil >.< ! gewam ..

ArxarNadhirah said...

hehe thanks sume. jgn lupe order and try rase cupcake comelicious ye :)

Areliff said...

iphone pon ade..syg gile nak makan handset he2 :P

De'din said...

woa,,
ccute nya cupcakes2 nih !

ArxarNadhirah said...

areliff: heheh mmg sayang kan kalau dpt cake camtu. adoii hahaha


de'din: sangat! :)

anim :) said...

nak kek nikon tu~ wow sesedap mata mmndang kod :)

akuwanblur90 said...

happy bufday axzar