Wednesday, 29 June 2011

Wordless Wednesday - I'm craving for this. do you?

Photobucket
www.tips-fb.com

14 comments:

Mohd Hazwan Hashim said...

wau look interesting :)

ღ p!nk veLvet ღ said...

eh! macaron lolipop erk?

saharinasaharudin said...

macaroons!nyummmy :)

Moumo said...

manis tangat la

Nanie Hussin said...

alamak tengok picture ni, tiba-tiba craving macaroon jgk! hehe.ada2 je.;)

cg4dis said...

mabelessss

murnimahyum said...

wow!
so tempting...

CikHaniBhulat said...

sgt melazatkan...nyum2

delarocha said...

ape bende tu?

aLiF said...

nice blog and pic shots..btw tahniah kerana menjadi model majalah dara utk bulan julai :)

ArxarNadhirah said...

mohd hazwan : mmg menarik gile! :))

pink velvet : aah die letak stick kat tengah2 tu. da mcm lolipop plak. and nmpk lg menarik kan? heee

saharina: awak pun suke ea? kite suke sgt! tp manis sgt. so takley makan selalu :)

ArxarNadhirah said...

moumo : aah mmg manis sgt. tapi ade yang aza pernah try, ade yg x manis sgt. kene tgk jugak org yang buat tu jugak yang :)

nanie hussin : hee kan kan? waktu aza buat pos pasal macaroon ni, esoknye aza terus dpt makan macaroon yeay! heee

cg4dis : kan kan? :))

ArxarNadhirah said...

murnimahyum : mmg pun yang. dala mahal kan. tapi sebab nak makan punye pasal, tutup mate jela hehehe

cikhanibhulat: heee comel nye nama :) awak tak bulat pun la cikhani :)

delarocha: its a kind of biscuit. manis .

alif: thanks. tapi kite takde masuk mag dara utk july issue pun. august ade la :)

kaizen said...

knape sumer org dok cakap pasal macarons?? sedap sgt ker??

*x penah rase n xtaw nk carik kt mane sbb tu tny...

latest entry 2 Benda yang Blogger TAKUT & Urban : Camera Paling CANGGIH